Butorbolt.hu » Főoldal
Aktuális hírek

ECORGAN Kft.

Designdíjas Blanco mosogatók

A neves gyártó két mosogatója is kiérdemelte idén a kiemelkedő nemzetközi elismerésnek számító „reddot design award 2009” díjat. A BLANCOFLOW- IF és a BL ANCOSTATUR A Crystal egyaránt rozsdamentes acélból készülnek.

Eggerzum 2009

Rekordszámú látogató az Eggerzum 2009-en

Az EGGER házikiállításán bemutatott dekor- és designtrendek a legjelentősebb bútorvásáron, Milánóban is megerősítést nyertek.

Kortárs japán design

WA: a mindennapok harmóniája

WA:  a mindennapok harmóniája címmel kortárs japán design kiállítás nyílt az Iparművészeti Múzeumban április 9-én . A kiállítás a japán-magyar kulturális kapcsolatok felvételének 140., a kapcsolat újrafelvételének 50. évfordulójára érkezett hazánkba. Célja nem elsősorban a japán design sikerének felmutatása, in...

Papp György

A szoborbútorok magányos művésze

Tápióbicske, Pest megye délkeleti részén a Tápió-patak völgyében fekszik, ahol a domb és síkvidék találkozása, a természetes vízfolyások és a jó talajadottságok kedvező feltételeket teremtettek régen az emberek letelepedéséhez. Az ősidők óta lakott település neve az 1848–49-es szabadságharc dicsőséges tavaszi hadj...

Könyv

Lakás és bútor 1920–1948 között

A XX. század első felében a világtörténelmi események nemcsak az emberek életében okoztak felfordulást, hanem közvetetten a művészetre, a bútorgyártásra és a lakótér kialakítására gyakorolt hatások is rendkívül összetett képet mutattak.

Új hírek a hraNipeX-től

Élzárók 24 órán belül

A magyarországi vásárlóközönség kiszolgálására a cseh cég leányvállalatot alapított, raktárbázist és üzletet nyitott győrben, ahonnan vevőik – az ország bármely pontjáról érkező – megrendeléseit 24 órán belül teljesíteni tudják.

Alumínium termékek és LED világítás

Kiegészítőkből stílusmutató

A bútorokba épített kiegészítő termékek funkciójuk mellett meghatározzák annak stílusát, sok esetben a figyelmet magukra összpontosítják. Ide sorolhatók a fogantyúk, a pult vízzárók, az egyéb pultkiegészítők, bútorlábak vagy a lábazati profilok.

100 000 Ft Adóleírás

Adókedvezmény bútorokra

Az mindig jó érzés, ha valamit le lehet írni az adóalapból és különösen jó, ha azt magából az adóból írhatja le a jogkövető állampolgár. Az idei jogszabályváltozások közül az SZJA törvény változásában egy a bútorvásárláshoz is kapcsolódó adókedvezményre bukkanhat a figyelmes szemlélő. Eszerint az adó idén cs...