HÍREK
Új hírek a hraNipeX-től

Élzárók 24 órán belül

A magyarországi vásárlóközönség kiszolgálására a cseh cég leányvállalatot alapított, raktárbázist és üzletet nyitott győrben, ahonnan vevőik – az ország bármely pontjáról érkező – megrendeléseit 24 órán belül teljesíteni tudják.

62_img_2.jpgEurópa 7 országában

A cseh HRANIPEX-holding Kelet-ésKözép-Európa egyik kulcsfontosságúbútorélzáró-gyártója és -forgalmazója.A cég 1993-ban alakult, azóta folyamatosan fejlődik, a csehországi piacon kívül Szlovákiában, Lengyelországban, Németországban, Romániában és Ukrajnában  és legújabban már Magyarországon is tevékenykedik leányvállalatokon keresztül, és további európai országokban partnerkapcsolatokon keresztül.

 

 
A hranipex Kft. új raktára győrben
 

A magyarországi felhasználók számára egészen friss hír, hogy idén ősztől alakította meg a cég hazai leányvállalatát Hranipex Kft. néven, és nyitotta meg raktárbázisát és üzletét Győr ipari parkjában. Itt állnak vásárlóik – a nagykereskedők, kiskereskedők, felhasználók – rendelkezésére a rendkívül széles  választékot felölelő raktárkészlettel és  Ízelítő a fautánzatú élzárókínálatból  62  a hranipex standja az idei bNv-kiállításon  rugalmas, vevőbarát szolgáltatásaikkal. Ezek közül különki kell emelni a 24 órán belülikiszolgálást, ami azt jelenti,hogy a rendelés beérkezésétkövető 24 órán belül kiszállítják és meg is kapja a vevő a szállítmányt az ország bármely területén. Vonatkozik ez az 500-féle élzárót tartalmazó raktárkészlet bármelyik standard méretére. A vevői igényekhez rugalmasan igazodó üzletpolitika – hogy a válságban se hagyják magukra, és ily módon is segítsék a kisvállalkozókat – lehetővéteszi már 10 folyómétertől bármilyen kistételű megrendelés kiszolgálását.

 
62_img_1.jpgA raktárbázis kínálatából
 

A Hranipex biztosítja Magyarországon a  legnagyobb bútorélzáró-kollekciót, így a  győri raktárkészlet kínálatában minden  típusuk megtalálható, úgymint ABS, papírvázas melamin élzárók, élfurnérok és faéllécek széles választéka. Ezek közül min denki kiválaszthatja a számára megfelelő terméket, hiszen minden Magyarországon forgalmazott forgácslaphoz, összesen 44gyártó termékeihez ajánlanak színazonosélzáró anyagokat alapkivitelben vagy  előre ragasztózva is. Az ABS-élzárók a 0,45–3 mm-es tartományban 5 vastagsági méretben állnakrendelkezésre, a fautánzatú színekbőlstandard méretként 22, 28, 32 és 42 mm szélességben is. A raktárkészlet nagyságának érzékeltetésére érdemes megemlíteni,hogy pl. a 22x0,45 mm-es ABS 320-féleszínben, a 22x1 mm-es ABS 185-féle színben, a 22x2 mm-es ABS pedig 460-féleszínben szerepel a raktári kínálatban.Az élfurnérokat vliespapírral kasírozott  és ragasztózott kivitelben kínálja a céga furnéros termékeket gyártó bútor-ésnyílászárógyártók, asztalosok számára. Akülönleges igényekre magasfényű lakkozott élzárókat, alumínium vagy alu.-fóliás termékeket, acryl 3D, illetve falc élzárókat is találunk a választékban.

 
Mindent a vevők elégedettségéért
 

A Hranipex teljes erőbedobással szolgáljaki új győri bázisáról magyar partnereit – mindössze 24 órás szállítási határidővel.Cégfilozófiájának alapköve a széles színválaszték, a maximális színazonosság,a vevőközpontú kiszolgálás, a magas minőség és a vásárlók maximális elégedettsége. Az érdeklődők számára ingyenesmagyar nyelvű katalógust biztosítanak termékkínálatukról.  

 
hranipex kft.