HÍREK
ECORGAN Kft.

Designdíjas Blanco mosogatók

A neves gyártó két mosogatója is kiérdemelte idén a kiemelkedő nemzetközi elismerésnek számító „reddot design award 2009” díjat. A BLANCOFLOW- IF és a BL ANCOSTATUR A Crystal egyaránt rozsdamentes acélból készülnek.

 

Végtelenbe tűnő vonalak

blanco1_1.jpgA BL ANCOFLOW- IF egy kézi készítésű mosogató, amely teljesen szimmetrikus elrendezésű. A nagyméretű mély medencét két oldalról fogják közre és csepegtetőfelületek. A medence sarokrádiuszai csak 10 milliméteresek, amely rendkívül jól illeszkedik a  csepegtetőfelületet folyamatos lágy vonalvezetéséhez. A z 1 mm magasságú perem a munkalapszintű beépítés hatását kelti, kihangsúlyozva az elegáns designt. A mosogató stílusához talán legjobban a BLANCOLEVOS csaptelep illik, amely zuhanyrózsás kivitelben készül. Az új mosogató kétféle méretben kapható (1000 és 1160 mm) selyemfényű kivitelben.

 

 

Üveggel kombinált felület


blanco.jpgA BLANCOSTATURA mosogatónál az acélt társították az üveggel, impozáns eredménnyel. A Crystal-Deck borítóüveg funkciója kettős, egyrészt lefedi a mosogatót, eltolva pedig vágólapként is szolgál. Az üveg jelenleg fekete illetve fehér kivitelben készül. A fehér tiszta sallangmentes előkelő jelenség, míg a fekete egyedülálló designötlet, amely tökéletes összhangban áll a Ceran főzőlapokkal. Ésszerűségi okokból egy második kiöntőt is elhelyeztek a medence mögött keresztirányban.

 

 

 

 

Ecorgan Kft.
6640 Csongrád, Attila u. 32.
Tel.: 63/570-880
www.ecorgan.hu