HÍREK
Alumínium termékek és LED világítás

Kiegészítőkből stílusmutató

A bútorokba épített kiegészítő termékek funkciójuk mellett meghatározzák annak stílusát, sok esetben a figyelmet magukra összpontosítják. Ide sorolhatók a fogantyúk, a pult vízzárók, az egyéb pultkiegészítők, bútorlábak vagy a lábazati profilok.

05_3841_.JPGIdeális esetben ezeket összehangolva a kiegészítőkből a bútorra jellemző irányvonal alakul ki. Ezek egyik leggyakoribb alapanyaga az alumínium. A korábban említett termékekhez kitűnően párosítható az alumínium ajtó front, melynek formai (keskenyebb, szélesebb illetve ívelt formájú profilok) és színválasztéka (matt alumínium, inox, fényes króm, barna, fekete felületek) igazodhat például a beépített konyhagépekhez is. Az alu frontba kerülő üveg egyaránt magára irányíthatja a figyelmet vagy visszafogottabbá is teheti az összképet. A beépítendő üvegbetétek választéka széles: átlátszó és mintás, színes átlátszó illetve a színes, nem átlátszó Lacobel üvegek, amelyek a magasfényű bútorajtókhoz hasonlítanak.

 

 

P20.jpgEgy átlagos bútort is egyénivé tehet egy jól megtervezett világításrendszer, a minimál stílusú bútorokat pedig még exkluzívabbá varázsolhatják. A LED világítótestek használata sokféle előnyt jelent, többek között alacsony energia fogyasztása mellett nem melegszik a lámpatest, nem melegíti fel a bútort. Többféle
beépítési módja megengedi a sokoldalú felhasználását: a korpuszba bemarható verziót a felső konyhaszekrények aljába pultvilágításként vagy gardrób szekrények világításához, az öntapadós LED csíkokat (könnyű elrejthetősége miatt) a polcoknál vagy a lábazat megvilágításánál használhatjuk illetve a belsőépítészek mennyezet hangulatvilágításaként is szívesen alkalmazzák.

 
EPSN0044.JPG
Az üvegpolcok éleinek megvilágítása exkluzivitást kölcsönöz a konyha-, fürdőszoba vagy a nappali bútoroknak. A funkciókat figyelembe véve és a könnyebb kezelhetőség érdekében lehetőség van fali kapcsolós, érintő kapcsolós és mozgásérzékelős LED világítótestek alkalmazására is.

 

 


 


MOTE Kft.