RÓLUNK

A butorbolt.hu egy olyan portál, amely összekapcsolja a hazai bútoripari gyártókat és forgalmazókat a lakossági vásárlókkal.

Amennyiben Ön bútort keres, azt könnyedén teheti meg a bútorkereső ablak használatával. Kereshet származási ország, szín, anyag, méret szerint. A kiválosztott bútor gyártójával közvetlenül felveheti a kapcsolatot és a webshopon keresztül akár meg is rendelheti azt.

Fontos, hogy az oldal csak a megjelenési hátteret biztosítja a gyártók és forgalmazók számára. Bútorral nem kereskedünk, az oldalon megjelent szállítók szolgáltatási színvonaláért, illetve az általuk forgalmazott termékek minőségéért felelősséget vállalni nem tudunk. Számunkra is fontos azonban, hogy csak megbízható minőségű szállítók vegyék igénybe szolgáltatásainkat, ezért észrevételeiket várjuk a következő e-mailen: butorbolt@butorbolt.hu.

Amennyiben Ön belsőépítészeti munka kivitelezése előtt áll, gardróbot, konyhát vagy éppen egy beépített szekrényt szeretne csináltatni, akkor használja asztaloskereső, illetve árajánlatkérő ablakunkat. Az Ön árajánltkérése azonnal eljut az Ön által megjelölt körzet összes regisztrált asztalosához, bútoros cégéhez.

Ha Ön, vagy cége szeretne termékeivel, szolgáltatásaival megjelenni az oldalon, akkor egyszerűen csak regisztráljon és máris lehetősége nyílik minden beruházás, munka és befektetés nélkül webáruházat nyitni. Jól hangzik? A saját bemutatótermének a feltöltése végtelen egyszerű folyamat. Az egyszerűsített formalapok illetve súgók végigvezetik a boltnyitás folyamatán.

Gratulálunk az Ön új üzletéhez!