Több mint havi 20 000 potens vevő!

2008. júliusi számunkban már beszámoltunk a butorbolt.hu weboldal előnyeiről és lehetőségeiről.
Azóta számos visszajelzés érkezett felhasználóinktól az oldal használatával kapcsolatban.

TOVÁBB A TELJES CIKKHEZ »


Alumínium termékek és LED világítás

Kiegészítőkből stílusmutató

A bútorokba épített kiegészítő termékek funkciójuk mellett meghatározzák annak stílusát, sok esetben a figyelmet magukra összpontosítják. Ide sorolhatók a fogantyúk, a pult vízzárók, az egyéb pultkiegészítők, bútorlábak vagy a lábazati profilok.

TOVÁBB A TELJES CIKKHEZ »


ECORGAN Kft.

Designdíjas Blanco mosogatók

A neves gyártó két mosogatója is kiérdemelte idén a kiemelkedő nemzetközi elismerésnek számító „reddot design award 2009” díjat. A BLANCOFLOW- IF és a BL ANCOSTATUR A Crystal egyaránt rozsdamentes acélból készülnek.

TOVÁBB A TELJES CIKKHEZ »


Bútor-Design

Limpan - az aktív munkaszék

A Limpan a Kinnarps egy új hintaszéke, mellyel a tárgyalások sokkal aktívabbak és kreatívabbak lehetnek. Üljön, és mozogjon előre és hátra vagy oldalirányba. A hintázó mozgás mentális és fizikai egyensúlyt teremt. A szék egyszerű és játékos kialakítású. A fém vázon lévő ellipszis formájú ülőke a gyermekkori hintalóra és a 70-es évek kerékpárjaira emlékeztet.

TOVÁBB A TELJES CIKKHEZ »


ECORGAN Kft.

Felülmúlni a meglévőt

A Blanco standját végignézve minden évben azt gondolhatnánk, hogy ezt már nem lehet fokozni: mosogatói mindent tudnak, ami egy mosogatótól elvárható. Mégis mindig olyan innovációkkal találjuk szembe magunkat, amelyek sejtetik, hogy a fejlesztések soha nem állnak le.

TOVÁBB A TELJES CIKKHEZ »


Kézikönyv

101 ötlet az emeletre

A kézikönyv lapjain különféle háló- és fürdőszobaötletek kerülnek bemutatásra, részletesen szemügyre véve a berendezést, a dekorációt, a padlóburkolatot és a világítást is.

TOVÁBB A TELJES CIKKHEZ »


Kanizsa Kárpit Kft.

Elemes kanapé

A Kanizsa Kárpit Kft. Domino kanapé családja 10 standard elemből épül fel, melyekből bármilyen egyedi forma összeállítható.

TOVÁBB A TELJES CIKKHEZ »


Kanizsa Bútorszalon

A fényben álló bútor

A Kanizsa Bútorszalon nagykanizsai bútorgyártók közös budapesti bemutatóterme, amely három cég, nevezetesen a Kanizsa Bútor Kft., a Léránt Lakberendezési Kft és a Vargo Bútor összefogásával

TOVÁBB A TELJES CIKKHEZ »


RMP Bt

Finom igényesség

Az Országos Asztalos és Faipari Szövetség standján mutatkozott be minimál stílusú konyhabútor-étkező megoldással a nagykanizsai RMP Bt., aki Budapesten a Bútorvilágon már két éve, és a Kanizsai Bútornapokon számos ízben mutatott be igényes tömörfa és furnéros termékeket.

TOVÁBB A TELJES CIKKHEZ »


Titanium dream dekorpadló

Világon egyedülálló technológia

Az utóbbi időben újra divatosak a magasfényű felületek, egyre több helyen lehet találkozni magasfényű frontokkal, magasfényű korpuszmegoldásokkal. Emellett a belsőépítészek is újra felfedezték a magasfényt, a fényes, a világot visszatükröző felületek előnyeit, így egyre gyakrabban kérnek a megrendelők is ilyen megoldásokat az üzletberendezéseknél, vendéglátó egységekben, szalonok és kiállítótermek falelemein biztosítva az eleganciát, a higiéniát és tökéletességet.

TOVÁBB A TELJES CIKKHEZ »


KEDVEZMÉNYES KIÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉG

az Országos Asztalos- és Faipari Szövetség tagjai részére

A BNV Otthon témakörét felölelő Tér-Forma-Design kiállításon egy közös standot biztosítunk a szövetség tagjai részére, kedvezményes megjelenési lehetőséget nyújtva ezzel számukra referenciamunkáik bemutatására.
A BNV-n való kiállítás jelentősen segítheti a kiállítók megrendelés-számának növekedését, hiszen a tavalyi évben mintegy 55.000 látogató volt kíváncsi a rendezvényre.

TOVÁBB A TELJES CIKKHEZ »


Kultúraváltás

Megújul a BNV Otthon témaköre

Ez év szeptember 9. és 13. között a BNV Otthon tematikája kibővített tartalommal várja a látogatókat a Hungexpo legnagyobb, 20 000 m2 alapterületű csarnokában. A kezdeményezés elsődleges célja, hogy bemutassa a magyarországi designtermékeket, elsősorban a bútor és a belsőépítészet területén, segítse a gyártó és kereskedő cégek piacra jutását, és tematizáltan mutassa meg a lakáskultúra formatervezett tárgyait a nagyközönség számára.

TOVÁBB A TELJES CIKKHEZ »


Bútorkiállítás és vásár

Kanizsai Bútornapok

Március 6. és 12. között 13. alkalommal fogják megrendezni Nagykanizsán a már hagyományos Bútornapokat. A kiállításon az asztalos, kárpitos, üveges szakma jeles képviselőinek termékeiből válogathatnak a látogatók. A vásár kínálatát nappali-, hálószoba-, konyhabútorok, étkezők, kerti garnitúrák, ajtók, ablakok, ülőgarnitúrák, üveg berendezési tárgyak alkotják.

TOVÁBB A TELJES CIKKHEZ »


Első magyarországi XX. századi bútor- és designaukció

Ami belefér

Nem hiszem, hogy a műtárgyaukció ilyen műfaj lenne. Hogy a megnyitó vendégeinek és a bútorszállítóknak a kanapéval a vállukon egyszerre kellene belépniük a főportálon. Nem hiszem, hogy felújított bútorokon félig kiürült poharaknak kellene állniuk a gipszkartonporban.

TOVÁBB A TELJES CIKKHEZ »


Magyar kanapék igényes vásárlóknak

A Königs-Art „az európai minőségű magyar bútor” szlogennel hirdeti termékeit. A cég ülőgarnitúráinak legszembetűnőbb jellemzője az igényesség és a profizmus, ami egyaránt megmutatkozik a design szolid, „minimál” eleganciájában, a felhasznált alapanyagok szakértelemmel válogatott minőségében és a kidolgozás precízségében.

TOVÁBB A TELJES CIKKHEZ »


Navigáció:

Rovatok: