HÍREK
A butorbolt.hu saját standja a Bútorvilág kiállításon

4 napos üzlet

Az idei Bútorvilág kiállítás, mint egy 4 napig nyitva tartó jó nagy bolt vonzotta a közönséget, a látogatókat, az érdeklődőket. Az új G csarnok megfelelő miliője, a BNV nevének húzóereje pedig megtöltötte konkrét vásárlókkal is a standokat. A butorbolt.hu idén saját standdal jelentkezett, ahol több különböző stílust képviselő gyártó egy-egy kisebb termékcsoporttal lehetett jelen és tesztelhette ennek az újragondolt rendezvénynek a jelentőségét. A butorbolt.hu kiállítóit a vásár tapasztalatairól, az internetes értékesítési eredményekről kérdeztük. (H. T.)

baranyai_pal.jpgA kiállítás első napjai viszonylag nyugalmasan teltek, a hétvége azonban óriási tömegeket mozgatott meg. Egész nap nyüzsgött a stand a nézelődők népes táborától, valamint a vásárlási szándékkal érkezőktől, akik elérhetőség, illetve árak után érdeklődtek. A kiállításon csak egy kis ízelítőt adtunk tömörfamunkáinkból, mint például a gyermekágy, a bárszekrény vagy a titokoszlop. Bár a megrendelések még nem realizálódtak, a Bútorbolt kezdeményezése mégis pozitívnak mondható. A látogatók többsége még inkább a kiállított bútorok miatt jött be a standra és nem tudatosult bennük, hogy ez a Bútorbolt honlap egy kis szelete, ennek ellenére a honlapról is egyre több megkeresésünk van.
Baranyai Pál

 

bvk_origo.gifLátogatottságra nem lehet panasz, kedvező, hogy a BNV és a Bútorvilág egy időpontra került. Érdeklődés természetesen volt, melyekből számíthatunk megrendelésekre. Évente több kiállításon is részt veszünk, ezúttal a tavaszi Lakástrend és Design keretén belül a „madeinhungary” kiállításra tervezett RANDON székeket és étkezőasztalt mutattuk be. Az internetes vonalban sok jövőt látok, a butorbolt.hu oldalon történő regisztrálásunk óta számos érdeklődés érkezett, melyre több árajánlatot kiadtunk.
Bánhalmi Gábor.  Origo Design Kft.

 

bvk_arkossy.jpgJelentős eredményről nem számolhatunk be a kiállítás nyomán. Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy mindössze egy tálalónk volt látható a standon, valószínűleg ezért nem tudtunk az érdeklődés középpontjába kerülni. Ellenben a butorbolt.hu honlappal kedvező tapasztalataink vannak, több megkeresésünk is érkezett innen. Árkossy Tamás. Árkossy Bútor Kft.

 

 

bvk_toth_imre.jpgEredményesnek mondható a kiállítás, hiszen az ottani érdeklődések nyomán több megrendelésünk született. Az új környezet egy új légkört teremtett, amelyben megfelelően be tudtuk mutatni az általunk gyártott biedermeier stílusú bútorokat. Látható volt a lantlábú asztalunk, a stílushoz illő székek, komód, valamint egy üveges vitrin. Mindenképpen sikeres összefogásnak bizonyult a stand, főként azért is, mert különböző témákat vonultatott fel egy helyen, ahol szépen megfér egymás mellett egy gyermekbútorgyártó, egy stílbútorkészítő vagy egy designbútor- tervező.
Tóth Imre. Bieder Kft.

 

bvk_abri_kalman.jpgMi a Bútorvilágon leteszteltük az új termékeinket, az új stílust, az új formákat, ami ilyen értelemben sikerült is. Mivel a Bútorvilág nem 100%-osan – a termékeinkből következően – a mi vásárunk, nem voltak nagy elvárásaink. Ennek ellenére a jó látogatottság sok új lehetséges kapcsolatot, vevőt jelentett nekünk. A butorbolt.hu internetes bútorplatformot is jó kezdeményezésnek tartjuk, és érdemben használjuk, igaz, nem régen töltöttük fel termékeinket.
Ábri Kálmán, Kunfa Kft.

 

bvk_kanizsa.jpgA kiállítás látogatottsága, az érdeklődés az elvárásainkat messze felülmúlta, nem gondoltuk volna, hogy ennyi érdeklődő és konkrét vásárló jön ki a Bútorvilágra, a butorbolt.hu standra. A kiállítás ideje alatt közel 4 millió forint összegben sikerült konkrét megrendeléseket felvennünk, ott azon a pici standon és akkor még a rendezvény hosszú távú hozadékával nem is számoltan. A tapasztalatokból kiindulva jövőre érdemes lenne még több energiát ölni a rendezvénybe, hiszen megtérül. A butorbolt.hu portál is jó kezdeményezés, sok megkeresésünk, sok üzletünk származik abból a tényből, hogy szerepelünk ezen az internetes portálon, sőt mi extra hirdetéssel is támogatjuk a portált, és ezzel egyben a saját piacunkat.
Hohl László, Kanizsa Bútor Kft

 

bvk_salacz.jpgCégünknek a Bútorvilág kiállítás nem hozta meg a várt eredményt. Az eddigi kiállítási tapasztalatunk is azt mutatta, hogy az egyedi bútorokkal nagyon nehéz egy kiállításon bemutatkozni, a potenciális vásárlók nem ezen a fórumon keresik a komplett belsőépítészeti tervezést és gyártást is nyújtó cégeket, hanem az interneten keresztül. A butorbolt.hu már sokkal inkább lehet megfelelő média a hasonló profillal rendelkező cégek részére. Salacz Dénes, SA-FA Kft.