ECORGAN Kft.

Designdíjas Blanco mosogatók

A neves gyártó két mosogatója is kiérdemelte idén a kiemelkedő nemzetközi elismerésnek számító „reddot design award 2009” díjat. A BLANCOFLOW- IF és a BL ANCOSTATUR A Crystal egyaránt rozsdamentes acélból készülnek.

 

Végtelenbe tűnő vonalak

A BL ANCOFLOW- IF egy kézi készítésű mosogató, amely teljesen szimmetrikus elrendezésű. A nagyméretű mély medencét két oldalról fogják közre és csepegtetőfelületek. A medence sarokrádiuszai csak 10 milliméteresek, amely rendkívül jól illeszkedik a  csepegtetőfelületet folyamatos lágy vonalvezetéséhez. A z 1 mm magasságú perem a munkalapszintű beépítés hatását kelti, kihangsúlyozva az elegáns designt. A mosogató stílusához talán legjobban a BLANCOLEVOS csaptelep illik, amely zuhanyrózsás kivitelben készül. Az új mosogató kétféle méretben kapható (1000 és 1160 mm) selyemfényű kivitelben.

 

 

Üveggel kombinált felület


A BLANCOSTATURA mosogatónál az acélt társították az üveggel, impozáns eredménnyel. A Crystal-Deck borítóüveg funkciója kettős, egyrészt lefedi a mosogatót, eltolva pedig vágólapként is szolgál. Az üveg jelenleg fekete illetve fehér kivitelben készül. A fehér tiszta sallangmentes előkelő jelenség, míg a fekete egyedülálló designötlet, amely tökéletes összhangban áll a Ceran főzőlapokkal. Ésszerűségi okokból egy második kiöntőt is elhelyeztek a medence mögött keresztirányban.

 

 

 

 

Ecorgan Kft.
6640 Csongrád, Attila u. 32.
Tel.: 63/570-880
www.ecorgan.hu

Navigáció:

Rovatok: