Magyar kanapék igényes vásárlóknak

A Königs-Art „az európai minőségű magyar bútor” szlogennel hirdeti termékeit. A cég ülőgarnitúráinak legszembetűnőbb jellemzője az igényesség és a profizmus, ami egyaránt megmutatkozik a design szolid, „minimál” eleganciájában, a felhasznált alapanyagok szakértelemmel válogatott minőségében és a kidolgozás precízségében.

A termékeket szakképzett munkaerő készíti nagykanizsai üzemükben, gondos odafigyeléssel. A cég a nagykanizsai bútoripari tradíciókat menekítette át egy családi vállalkozás keretei közé, vallják, hogy az aprólékos kézi munka a minőség kulcsa, ez adja bútoraik egyediségét. A modellek fejlesztésénél folyamatosan figyelemmel követik vásárlóik igényeit és az európai trendeket. Az ülőgarnitúrák széles elemválasztéka – melyek között a hazai elvárásoknak megfelelően fekhellyé alakítható, ágyazható és lomtár funkcióval ellátott elemek is megtalálhatók – garantálja termékeik praktikus és sokoldalú felhasználhatóságát. Minden egyedi kívánsághoz igazodnak az elem-összeállítás és a méretek vonatkozásában, de ugyanúgy az alapanyagok tekintetében is, ezzel biztosítva a különféle komfortfokozatú termékek széles, már-már személyre szabott kínálatát. A drágább, de jobb minőségű alapanyagok, a könnyen tisztítható, víztaszító, szennytaszító bútorkárpitok használata garanciát jelent a termékek tartósságára is.


Az igényes termékszinttel megcélzott, fizetőképes vásárlóközönség elérésére a MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpontban működtetnek üzletet, ahol a vásárlók mindig megtalálják a cég legújabb modelljeit.

Bővebb információ: K-Art Bt.
2045 Törökbálint,
Max City fszt. 21–22.
Tel.: 23/418-200.
www.konigs-art.hu

Navigáció:

Rovatok: