Modern színek magas fényben

Bútorvilág 2008

A 20. század végére A konyha berendezése a lakberendezés kiemelt területe lett. Míg a sütés főzés századunk közepéig a cselédség feladata volt, napjainkban sok ember szórakozása, szabadidős elfoglaltsága, és a házigazda dicshimnuszát növelő feladat. Az egyedi bútorok gyártásával foglalkozó NIKL Bútor több különböző stílusú konyhát is bemutatott a Bútorvilág kiállításon.

A hagyományos tömörfa betétes és laminált megoldások mellett újra divatba jönnek a magasfényűre festett MDF-frontok. Ez a trend jól megfigyelhető volt a cég magasfényű narancssárga festett konyháján, amely az alumíniumfelületekkel, illetve a fogantyúkkal kombinálva rendkívül letisztult, modern hatást kelt, persze ehhez elengedhetetlen volt a jól megválasztott szín.
A laminált megoldásoknál szinte minden beszállító bővítette kínálatát egzóta színpalettával, erezetnyomott, matt változatokban
is, amely laikus számára már alig megkülönböztethető a tömörfától. A NIKL Bútor standján egy érdekes kombinációt láthattak az érdeklődők: cocobolo ajtófront és zebrano munkalap párosításával.
Bővebb információ:


Nikl Bútor Kft.
Törökbálint (M7), CORA Áruház
www.niklbutor.hu

Navigáció:

Rovatok: