HÍREK
ECORGAN Kft.

Felülmúlni a meglévőt

A Blanco standját végignézve minden évben azt gondolhatnánk, hogy ezt már nem lehet fokozni: mosogatói mindent tudnak, ami egy mosogatótól elvárható. Mégis mindig olyan innovációkkal találjuk szembe magunkat, amelyek sejtetik, hogy a fejlesztések soha nem állnak le.

 

A trendekhez való alkalmazkodás a színekben, a formákban és a vonalvezetésben csak egy része a megújulásnak, emellett nagy hangsúly fordítódik az alapanyagok tökéletesítésére is. 
 

sert.jpgSérthetetlen
 

Jól jellemezte az alapanyagok fejlesztésére való törekvést a stand legfrekventáltabb helyén bemutatott Silgranit® PuraDur II® mosogató, amely a Blanco saját fejlesztésű szabadalmaztatott anyagából készült. Gyakorlatilag a normál konyhai eszközökkel, – kés, villa, lábas – nem lehet sérülést okozni a felületén. Karc- és ütésállósága rendkívüli, melyet a standra látogatók is kipróbálhattak. A karcállóságot késsel, míg a törésállóságot egy lábas ledobásával tesztelhették. A finompórusú szórt felület az eddigieknél is jobban lepergeti a vizet, megakadályozza a szennyeződések és a vízkő lerakódását, ezáltal rendkívül könnyű az ápolása. Az új anyagból készült mosogatók 10 féle színben kaphatók, melyek összehangolhatók a Blanco konyhai csaptelepeivel.

 
ablak.jpgAblak alatt
 
Kifejezetten ablak alá fejlesztették ki a Blancoalaros 6S típust, amelynél a mélyebb elhelyezkedésű csaphelysáv lesüllyeszthető csaptelep beépítését teszi lehetővé. Szellőztetéskor a csaptelep egy mozdulattal lesüllyeszthető a mosogató szintje alá, így az ablakszárnyak nem akadnak el. A körbefutó lapos perem az üveg vágólapok könnyed csúsztathatóságát segíti, a vágólapokat összetolva pedig az éppen elhanyagolt mosatlan elrejtésére is szolgál. Ennél a mosogatónál egy további kényelmi opciót is alkalmaztak, a Blanco Sensor Control érzékelővezérlésű lefolyó-távműködtető rendszert. Az érzékelő gombot elég egy ujjal megérinteni a dugó emeléséhez, illetve süllyesztéséhez.
 
koros.jpgKörös-körül
 

Kissé szokatlan megjelenésű a Blancoronis, kör alakú mosogató. A praktikus tartóállvány segítségével az üveg vágólapról az integrált rozsdamentes acéltálakba lehet a zöldséget aprítani. A rozsdamentes acéllábak révén a tartozékállvány a medencén kívül is kényelmesen használható. Az optimális helykihasználást a meredek medencefal, a szűk fenékrádiusz és a nagy, 514 mm-es medenceátmérő biztosítja. Különösen elegáns a 25 mm-es IF peremmel a munkalapszintű vagy a felülről illesztett lapos felfekvésű kivitel.

 


ECORGAN KFT
6640 Csongrád,
Attila u. 32
Tel.: 06-63/570-880
www.ecorgan.hu