HÍREK
Bútor és Design aukció

A zenekar már játszik

December 08-án némi késéssel megnyílt Magyarország első XX. Századi bútor és design aukciójának aukciós kiállítása a Ferenczi és társa galériában, Budapesten a Falk Miksa u. 3-ban. A megnyitó némileg rendhagyó volt: az épület átadásának csúszása miatt a galéria befejező építése a megnyitó pillanatáig tartott, és a megnyitó alatt is folyt a bútorok elrendezése. Az ünnepi eseményhez katalógust, létrák és állványok adták az extra hátteret.

1415.jpgA több mint kétszáz főre becsült közönség jól alkalmazkodott a körülményekhez, és a galéria letisztultabb helyszíneit elfoglalva nézegette az aukciós  , a pincérek is ügyesen szlalomoztak a még mozgásban lévő bútorok közt. Ahogy a pódiumhoz hozzá lehetett férni, a jazz is megszólalt.
Az aukció szervezői nem tekintik baljós előjelnek a némileg egy bokrétaavató hangulatát is megidéző megnyitót. Szerintük ennyinek bele kell férjen egy ilyen volumenű vállalkozásba, és a bútorokat megtekinteni mindenképpen vissza kell térnie a látogatóknak , hiszen a megnyitók a tárgyak szemlélésére általában sem alkalmasak. A kiállítás 2008 december 09-16-áig tekinthető meg, az aukcióra december 18-án 18 órakor kerül sor.

totaj

Helyszín: V. Budapest, Falk Miksa u. 3.
Nyitva tartás: naponta 10-18 óráig
Az aukció részletes kínálata ide kattintva megtekinthető.