BARANYAI PÁL
Pest megye - 2230 Gyömrõ, Kossuth Ferenc u. 2/e. TEL: 70/290-4073 FAX: 29/330-122 WEB: www.butorbolt.hu//baranyaipal
Engedje, meg hogy bemutatkozzam.

Baranyai Pál asztalos mester, mint másod generációs asztalos vállalkozó édesapám nyomát követve, 48 éve dolgozom a szakmába. 30 éve vagyok köztiszteletben álló vállalkozó. A lakosság, és közületek szolgálatában tevékenykedem Pest megyében Budapesttől 27km-re, Gyömrő kisvárosban.
Az Országos Asztalos és Faipari szövetség egyik alapító tagja, és egyik vezetőjeként 20 éve dolgozom a szakma és a kollégák érdekében. 17 éve foglalkozom sikeresen a szakmai utánpótlás gyakorlati képzésével, oktatásával. Valójában igazi micro-vállakózás az enyém, 2-3 fővel és tanulóval dolgozom.
Tevékenységi köröm mindenfajta lakossági,(konyhák, hálok, gyerek, és fürdőszoba bútor) és közületi berendezés (iroda és vendéglátó egység) tervezése és gyártása, beépítése a bútorlaptól a természetes fáig.
Fontosnak tartom hogy a megrendelőim igényeit szem előtt tartva kiváló minőségben és határ időre pontosan megvalósítsam . Kiegészítő tevékenység ként KÉPKERETEZŐ stúdiót működtetek. Kérem tekintse meg a kép galériát, és ha bármiben állhatok rendelkezésére az alábbi címen és telefonszámon vagyok elérhető köszönöm a figyelmét.

Baranyai Pál asztalos mester
2230 Gyömrő Kossuth Ferenc utca 2/e.
Tel-Fax: 29/330-122. Mob: 70/290-40-73
E-mail:faszeresz@freemail.hu
A CÉG TERMÉKEI