WEBÁRUHÁZ
Butorbolt.hu termékkód: BB-88040A Feltöltve: 2011-09-12 Módosítva: 2011-09-12
részletek:
Származása:Magyarország
Anyaga:valódi tömörfa frontok
Színe:
Méretei: x x cm
Stílusa:
Nincs megadva ár. Kérem érdeklődjön a termékről!

Egyedi polckorlát ? Igényes terméket keres? Akkor nálunk megtalálta, egyedi méretben gyártunk tömörfa alakos bútorjatókat, konyhájára, de akár más bútorzatra íves és egyenes polckorlátot is... … Ön megálmodja, mi megvalósítjuk… Egyedi konyhaszekrény valódi fa ajtókkal konyhabútorok, konyhaszekrények Tölgy, cseresznye illetve bükk tömörfa ajtófrontok közvetlenül a gyártótól!
Szeretné megtalálni az Ön számára ideális konyhabútort, de az előregyártott kész konyhabútorok sem méretben sem pedig stílusban nem illenek elképzeléséhez? (nem is beszélve a minőségről...)
Segítünk megtervezni és megvalósítani az Ön elképzeléseit! Gondolja ki milyen konyhát szeretne, mi hozzátesszük a szakmai hozzáértést és minőségi munkát -alapanyagokat, hogy Önnek egy igényes, időtálló gyönyőrű egyedi konyhabútora lehessen.
Ne vegyen zsákba macskát! Bemutatótermükben megtekintheti az általuk gyártott bútorokat így előzetesen meggyőződhet a minőségről.
Konyhabútorok, beépített szekrények, tolóajtós gardróbok egyedi méretben történő elkészítése. Széles szín- és ajtófrontválasztékkal.
Igényes, értékálló magyar konyhabútor akár egyedi megoldásokkal is! .......................................................................................................................
Kérjük látogasson el honlapunkra vagy személyesen üzemünkbe, bemutatótermünkbe!
EGYEDI KONYHABÚTOR MÓR - PFIFFERBUTOR.HU

Bővebb információ a 22/ 406-780 számon kérhető Üzem/ Bemutatóterem: Mór, Árki ipartelep