Ahol a minőség a trend

BÚTORVILÁG 2008

Magyarország legnagyobb bútoripari, belsőépítészeti szakkiállítása, a 17. alkalommal megrendezésre kerülő BÚTORVILÁG idén új környezetben várj a szakmai látogatókat. A szervező Hungexpo Zrt. sokat tett a rendezvény sikerének érdekében. A BÚTORVILÁG ezúttal Magyarország legmodernebb kiállítási terét, a megújult HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont G pavilonját „bútorozza be”. Ezen túlmenően a kiállítást egy nagy látogatottságú rendezvényhez, a Budapesti Nemzetközi Vásárhoz kapcsolták. Így próbálnak meg eleget tenni a szuverenitás és a nagyszámú látogató elérésének, hiszen a kiállítók számára mindkettő egyaránt fontos.

A jelenlegi gazdasági helyzetben a bútoriparnak szüksége van egy nívós szakkiállításra, ahol egyrészt lehetőség nyílik a magyar termékek magas színvonalának bizonyítására a nemzetközi közönség előtt, másrészt egy helyre koncentrálja a kínálatot a hazai vásárlók választásának megkönnyítése érdekében. A kiállítás piaci fontosságát bizonyítja a szakmai szövetségek, a Lakberendezők Országos Szövetsége, a Magyar Bútor és Faiprai Szövetség és az Országos Asztalos- és Faipari Szövetség részvétele is.

A rendezvény szakmai jellegét erősítendő, a vásár nyitónapján, szeptember 10-én megrendezik az Építkezők és Lakberendezők Napját, melyre minden szakembert és érdeklődőt várnak. Ennek keretén belül – többek között – sor kerül a Lakberendezők Országos Szövetségének előadássorozatára is, amely a szakavatottak és a laikusok számára egyaránt tartogat érdekességeket.

Legújabb trendek és anyagok a lakberendezésben

Időpont: szeptember 10. Helyszín: G pavilon, 401/D stand (a Trendsziget mellett)


10.00-10.30 - Lakberendezés és belsőépítészet angol tervező szemével kate Endresz-Roberts előadása

10.35-11.05 - Trendek és lehetőségek Laurum parafa padlóburkolatok

11.10-11.40 -
Formatervezés és csúcstechnológia Zaccariotto cucine, olasz konyhabútor

12.00-12.30 -
Divat és kreatív anyaghasználat Bevlo tapéta és textil

12.35-12.55 -
Iroda otthon, a természet vonzásában Kinnarps irodabútor

13.00-13.15
- Design, a nagyvonalú elegancia jegyében Spirit bútorok

13.20-13.50 -
Érd el a tökéletest TOP FA- LG HI-MACS természetes akril kő

Nyitva tartás: 10-18 óráig mindennap

További információk: www.bnv.hu

 

Navigáció:

Rovatok: