HÍREK
Titanium dream dekorpadló

Világon egyedülálló technológia

Az utóbbi időben újra divatosak a magasfényű felületek, egyre több helyen lehet találkozni magasfényű frontokkal, magasfényű korpuszmegoldásokkal. Emellett a belsőépítészek is újra felfedezték a magasfényt, a fényes, a világot visszatükröző felületek előnyeit, így egyre gyakrabban kérnek a megrendelők is ilyen megoldásokat az üzletberendezéseknél, vendéglátó egységekben, szalonok és kiállítótermek falelemein biztosítva az eleganciát, a higiéniát és tökéletességet.

Mindeddig azonban a magasfényű felületkehez nem állt rendelkezésre magasfényű, kopásálló padlómegoldás. Az idei Bútorvilágon azonban a Geotex Kft. jóvoltából bárki megcsodálhatta a Resopal Resofloor fehér magasfényű padlómegoldását, ami az év asztalosa stand padlózatát képezte. (Külön köszönet ezért a Geotex Kft-nek.) A magasfényű padlóban egyébként nem a magasfény a „kunszt”, hanem a kopásállóság. A kopásállóságról a gyémánt után következő legkeményebb anyag, a korund gondoskodik, amely a dekor felső rétegét képező overlay rétegben van elosztva. A dekor pedig mint ez a padlóknál szokás egy HDF lemezre van préselve. Nos, ez idáig azért nem készültek ilyen termékek, mert a dekor felső rétegében ülő extra kemény korund szemcséket az eddig használatos korlátozott keménységgel bír ópréslapok képtelenek voltak a megfelelő minőségben felpréselni. A Wilsonart International Inc. cégcsoport, amelynek a Resopal GmbH is tagja, kifejlesztette és szabadalmaztatta ezt az egyedülálló technológiát, a titánborítású préslapokat, amelyek lehetővé
teszik a nagy kopásállóságú, AC 5-ös osztályba sorolandó fényes dekorfelület kialakítását. Ezen a felületen a Taberteszt mérőberendezés durva csiszolópapírja 6000 fordulat után sem hagy látható nyomot, így komoly terhelés estén is hosszan megtartja a fényét. A RESOFLOOR padlóelemek önzáró Click rendszerrel kapcsolódnak egymáshoz, lerakásuk gyors és könnyű. Az elemek többször is  felhasználhatóak, felszedhetőek és újra lerakhatóak!

 

Geotex Kft.
1106 Budapest, Bogáncsvirág u . 5-7.
Tel.: 1/262-3916
e-mail: geotex@mail.datanet.hu