M-WOOD KFT
Békés megye - 5661 Újkígyós, Béke u. 3. TEL: 66/256-749; 30/998-39-31 FAX: WEB: www.m-wood.hu
BEMUTATKOZÁS

Vállalkozásunk létrejöttét - melynek fő tevékenysége a faesztergálás - a fa iránt érzett teljes odaadásunk és csodálatunk inspirálta.


E technikai és technológiai hátérrel, és az évek alatt megszerzett tudással képesek vagyunk különleges- régi mesterek által készített, - sok kézimunkát igénylő egyedi minták kialakítására is úgy, mint a több bekezdésű csavart áttört oszlopok, gúla-, valamint kötélmart oszlopok.

A professzionális gépparkkal nem probléma, ha egy megrendelés egyelten tételből áll, de az sem, ha több tökéletesen egyforma termékre van szükség.

Főbb termékeink a lécsőkorlát és az asztali lámpa, de ezek mellett gyártunk bútorkiegészítőket, lakberendezési tárgyakat, játékokat és kisbútorokat is.

A lépcsőkorlátok megtervezése során arra törekedtünk, hogy mind a klasszikus angol és amerikai eleganciájú belsők, mind a modern stílusú lakóterek kialakításához találjon megfelelő korlátelemet a választékunkból.

Az általunk gyártott termékeken a mintázat rajzolata szebb mint a másolóesztergákon készülteknél, valamint minden egyes darab méretben és mintázatban tökéletesen egyforma.

Munkáink jelentős részét az egyedi megrendelések teszik ki, de a lépcsőkorlát kollekciónkban levő közel 100 féle standard lépcsőkorlát is egyre több otthon dísze.

A minták sokszínűségének, variálhatóságának csak a képzelet szabhat határt.

Másik fő termékcsoportunk a fa asztali lámpa. Lámpa kollekciónk folyamatosan bővül, jelenleg 70 féle lámpából áll.

Termékeink kizárólag hibátlan minőségű alapanyagokból készülhetnek. Leggyakrabban használt alapanyagaink : bükk, gőzölt bükk, fenyő, tölgy, kőris, cseresznye, hárs, körte, dió.

A CNC technológiának, valamint az igényes kézimunkának köszönhetően minden legyártott darab minőséget képvisel, és hűen tükrözi a fa iránti szeretetünket.

Reméljük hogy termékeink elnyerik tetszésüket, kérdésekkel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésükre:

Lengyel Ferenc,
M-Wood Kft
A CÉG TERMÉKEI
 
       
Nappali

Santa Cruz

13 680 Ft + Áfa AKCIÓ

Részletes adatlap